Urządzenia i Akcesoria
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portie
Składniki
Salsa
-
rode peper, vers gehalveerd en ontpit1
-
teentjes knoflook2
-
extra vergine olijfolie plus extra om te besprenkelen80 gram
-
water60 g
-
sherryazijn15 g
-
sultana rozijn50 g
-
ingemaakte baby kappertjes uitgelekt30 g
-
pijnboompitten geroosterd30 g
-
peterselieblad, vers grof gehakt5 takjes
-
citroen alleen fijn geraspte schil1
-
zeezout plus extra naar smaak½ theelepel
Bloemkoolsteaks
-
bloemkool2
-
oregano, gedroogd naar smaak
Bloemkoolpuree
-
water500 g
-
olijfolie10 g
-
amandelmelk100 g
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen plus extra naar smaak1 snuifje
-
50 g roombotermargarine50 g
-
kristalsuiker1 snuifje
-
teentje knoflook1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
762.7 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
1851.9 kJ /
442.6 kcal
Tłuszcz
35.8 g
Błonnik
7.7 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
29.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Groente-Omeletten
30 min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Brak ocen
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 min
Kokos Dahl
25 min
Soba noodle mee goreng
40 min
Rode Bieten Quiche met Feta
1 godz. 20 min
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Brak ocen
Miso Udon Noedels
20 min
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Brak ocen
Roergebakken Groenten
Brak ocen
Stevige linzenchili
50 min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15 min