Urządzenia i Akcesoria
Pistachio Cream Pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
pecorino cut in pieces (2 cm)40 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
pistachio nuts, unsalted, shelled toasted (see tip)40 g
-
banana shallots halved120 g
-
garlic clove1
-
olive oil10 g
-
water700 g
-
200 g bacon lardonsguanciale diced (1-2 cm)200 g
-
dried spaghetti300 g
-
fine sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
918.3 mg
Białko
25.7 g
Kalorie
2785.2 kJ /
665.7 kcal
Tłuszcz
33.3 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
65.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5 min
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1 godz.
Browned Pork Rice
1 godz.
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Tikka Masala Wraps
40 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min