Urządzenia i Akcesoria
Mini Green Shakshukas
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
8 portions
Składniki
-
20 g olive oiloil20 g
-
leeks white part only, cut in slices (1 cm)170 g
-
fresh spinach leaves40 g
-
spring onions cut in pieces40 g
-
garlic clove1
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
ground coriander½ tsp
-
fennel seeds½ tsp
-
salt¼ tsp
-
eggs8
-
frozen green peas4 tbsp
-
ground sumac (opcjonalnie) for sprinkling
-
water500 g
-
bread toasted, for serving
-
avocado for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
168.6 mg
Białko
8.3 g
Kalorie
531.2 kJ /
127 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
4.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Nester TM7
30 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Banana and raspberry soft serve
5min
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45min
Menu: Tuna on Tomato Sauce with Rice; Peaches and Cream Dessert
45min
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
1u. 35min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25min
Creamy chicken and broccoli pasta
30min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30min
Classic beef burgers
1u.
Express Strawberries Dessert
5min
Avocado & lime soft serve ice-cream
5min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40min