![Ceviche Ceviche](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/97649D04-82B6-472B-A05A-24297FB3F649/Derivates/7fc41f56-9460-4006-9b29-f6859c375a61.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 18 oz water
- 10 ½ oz raw shrimp, peeled and deveined
- ½ oz fresh cilantro leaves
- 1 oz red onion
- 1 serrano chili, de-seeded and de-stemmed
- 5 oz cucumber, de-seeded and cut into chunks
- 11 oz red snapper fillets, boneless, skinless, semi-frozen, cut into pieces (1 in.)
- 7 oz freshly squeezed lime juice (approx. 14 limes)
- ¼ tsp salt, to taste
- 4 oz cherry tomatoes, halved
- 5 oz mango, diced (½ in.)
- 1 oz olive oil
- ground black pepper, to taste
- crackers, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 674 kJ / 161 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo Pibil
1ч. 30 мин.
Citrus Margarita
10min
Margarita
10min
Pork Tortas
2ч. 20 мин.
Shrimp Tikka Masala (Hestan Cue™)
40 мин.
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 min
Biltmore Chicken Posole
1ч. 30 мин.
Margarita with Citrus Dust
30 min
Picadillo (Texas Hash)
40 мин.
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 мин.
Pozole Rojo
2h 5min
Tinga de Pollo (TM6)
40 мин.