Urządzenia i Akcesoria
Ceviche
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
water18 oz
-
raw shrimp, peeled and deveined10 ½ oz
-
fresh cilantro leaves½ oz
-
red onion1 oz
-
serrano chili de-seeded and de-stemmed1
-
cucumber de-seeded and cut into chunks5 oz
-
red snapper fillets, boneless, skinless semi-frozen, cut into pieces (1 in.)11 oz
-
freshly squeezed lime juice (approx. 14 limes)7 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
cherry tomatoes halved4 oz
-
mango diced (½ in.)5 oz
-
olive oil1 oz
-
ground black pepper to taste
-
crackers to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18 g
Kalorie
674 kJ /
161 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pozole Verde
2 Std.
Pozole Rojo
2 Std. 5 Min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 Min
Guacamole
5 Min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 Min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35 Min
Hawaiian Summer Rolls
1 Std.
Shrimp and Crab Stack
25 Min
Pork Tortas
2 Std. 20 Min
Pico De Gallo
15 Min
Salmon Tartare
10 Min
Tuna Tartare
40 Min