Urządzenia i Akcesoria
Meatballs with Romesco Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
10 portions
Składniki
Romesco Sauce
-
red pepper deseeded and cut in quarters1
-
tomato fresh, halved1
-
red onion unpeeled½
-
garlic cloves unpeeled2
-
blanched almonds50 g
-
olive oil50 g
-
bread, day old torn in pieces1 slice
-
sherry1 Tbsp
-
red wine vinegar1 Tbsp
-
smoked paprika¼ tsp
-
dried chilli flakes2 tsp
-
fine sea salt or to taste2 pinches
-
ground black pepper or to taste2 pinches
Meatballs
-
500 g rump steak, cut in pieces (3 cm) then placed in freezer for 20 minutesbeef topside cut in pieces (3 cm) then placed in freezer for 20 minutes500 g
-
chorizo skin removed and cut in pieces250 g
-
red onion (approx. 100 g), quartered½
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
bread, day old torn in pieces1 slice
-
ground nutmeg¼ tsp
-
smoked paprika¼ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
large egg1
-
olive oil for frying1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
1163 kJ /
277 kcal
Tłuszcz
21.4 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
4.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spring Green Broth with Lamb Meatballs
45 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Fresh Pasta Dough
1 godz.
Persian Dill and Lima Bean Rice with Pomegranate
40 min
Chilli Beef with Lemon Feta
30 min
Greek Lamb Meatballs (Keftethes)
40 min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5 godz. 20 min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5 godz. 15 min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Mexican Spare Ribs
50 min
Beer Battered Cod Bites
1 godz. 10 min
Lamb Koftas
1 godz. 30 min