Urządzenia i Akcesoria
Meatballs with Romesco Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
10 portions
Składniki
Romesco Sauce
-
red pepper deseeded and cut in quarters1
-
tomato fresh, halved1
-
red onion unpeeled½
-
garlic cloves unpeeled2
-
blanched almonds50 g
-
olive oil50 g
-
bread, day old torn in pieces1 slice
-
sherry1 Tbsp
-
red wine vinegar1 Tbsp
-
smoked paprika¼ tsp
-
dried chilli flakes2 tsp
-
fine sea salt or to taste2 pinches
-
ground black pepper or to taste2 pinches
Meatballs
-
500 g rump steak, cut in pieces (3 cm) then placed in freezer for 20 minutesbeef topside cut in pieces (3 cm) then placed in freezer for 20 minutes500 g
-
chorizo skin removed and cut in pieces250 g
-
red onion (approx. 100 g), quartered½
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
bread, day old torn in pieces1 slice
-
ground nutmeg¼ tsp
-
smoked paprika¼ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
large egg1
-
olive oil for frying1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
1163 kJ /
277 kcal
Tłuszcz
21.4 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
4.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mexican Spare Ribs
50 min
Tartare Sauce
10 min
Sweet and Sour Slow Cooked Pork Ribs
2 godz. 25 min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 min
Guacamole
5 min
Slow-Cooked Pulled Pork with Steamed Buns
3 godz.
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5 godz. 20 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Coconut-crusted King Prawns with Citrus Mustard Dip
45 min
Tuna and Olive Empanaditas
4 godz. 5 min
Pork Meatballs with Celeriac and Apple
1 godz. 10 min
Pork Vindaloo
4 godz.