Urządzenia i Akcesoria
Creole jambalaya
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
long grain rice250 g
-
chicken thigh fillet cut into cubes250 g
-
ground paprika1 tbsp
-
dried thyme½ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
sea salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
red capsicum cut into pieces1
-
celery cut into pieces120 g
-
extra virgin olive oil plus an extra tbsp20 g
-
water450 g
-
Chicken stock paste (see Tip)2 tsp
-
chopped tomatoes canned200 g
-
tomato paste30 g
-
Tabasco® sauce2 tsp
-
kransky sausages (approx. 2), cut into slices (1 cm)200 g
-
peeled raw prawns tail intact240 g
-
spring onion/green onion thinly sliced, to garnish1
-
fresh parsley leaves only, chopped, to garnish2 sprigs
-
lemon cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
599.8 mg
Białko
22.8 g
Kalorie
1831.8 kJ /
437.8 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
44.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"Moussaka" bowl
45 Min
Creamy chicken curry and rice
45 Min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 Min
Marinated chicken with salsa
40 Min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 Std.
Creamy "marry me" chicken pasta
30 Min
Tex-Mex chicken casserole
45 Min
Souvlaki lamb couscous salad
25 Min
Crispy sticky sesame chicken
45 Min
Chilli and cheese nachos
35 Min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 Min
Creamy beef curry
1 Std. 15 Min