Urządzenia i Akcesoria
Scotch eggs
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Eggs
-
eggs chilled6
-
water to fill (to the 1L fill level)
Scotch Eggs
-
eschalot cut into halves50 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
beef sinew free, cut into pieces (3 cm) and partially frozen600 g
-
eggs2
-
English mustard15 g
-
dried breadcrumbs70 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
plain flour to dust
-
vegetable oil1500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
754.4 mg
Białko
31.6 g
Kalorie
10400.7 kJ /
2485.8 kcal
Tłuszcz
261.6 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
20.4 g
Węglowodany
10.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Traditional sausage rolls
50 min
Plaited pork pie
40 min
Individual chicken wellingtons with mustard tarragon sauce
1 godz. 35 min
Cottage pie
1 godz. 30 min
Chicken katsu curry with rice
1 godz. 40 min
Quick puff pastry
1 godz. 20 min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 godz. 35 min
Chloe's caramel fudge
24 godz. 30 min
Chicken and Leek Pie
1 godz. 20 min
Cornish pasties
2 godz.
Low waste chicken lasagne
1 godz. 30 min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min