Urządzenia i Akcesoria
Percebes cocidos
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 raciones
Składniki
-
1500 g de agua
-
80 g de sal gorda
-
2 hojas de laurel secas
-
500 g de percebes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 ración
Sód
8016.7 mg
Białko
19.7 g
Kalorie
349 kJ /
83 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Galicia
24 Przepisy
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Arroz meloso con centollo y gambones
1 Std.
Fumet de gambas
30 Min
Masa de frixuelos
40 Min
Champiñones o setas al ajillo
20 Min
Mejillones a la marinera
25 Min
Polvo de setas
5 Min
Solomillo de ternera con salsa bordelesa
1 Std.
Vieiras gratinadas
25 Min
Croquetas de pulpo con mayonesa de tinta de calamar
13 Std.
Croquetas de cecina y queso de cabra
9 Std. 20 Min
Chorizos a la sidra
35 Min
Fabada asturiana
15 Std. 30 Min