Urządzenia i Akcesoria
Taiwanese three cup chicken
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portion
Składniki
-
garlic cloves3
-
fresh root ginger thinly sliced10 g
-
fresh chillies deseeded and cut into pieces10 g
-
sesame oil, toasted10 g
-
chicken legs, skin on, bone in cut into pieces (3-4 cm)800 g
-
rice wine (Shaoxing Hua Tiao)20 g
-
dark soy sauce15 g
-
rock sugar15 g
-
light soy sauce30 g
-
fresh basil leaves only1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
42 g
Kalorie
1382 kJ /
330 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Our Favourites
28 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 godz.
Salted Fish Pork Belly
30 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Braised pork belly
55 min
Ginger sesame oil chicken
25 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 min
Lemon Chicken
25 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Rice Wine Chicken
30 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min