Wrap au tonnato de dinde

4.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • 15 g de beurre
  • 530 g de filets de dinde, sans peau entiers
  • du poivre moulu
  • 65 g de légumes variés, coupés en morceaux (3-4 cm)
  • 65 g de vin blanc
  • 1 feuille de laurier frais
  • 400 g d'eau
  • 4 filets d'anchois à l'huile
  • 2 cornichons
  • 130 g de thon à l'huile en boîte
  • 130 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 2 pincées de sel
  • 1 pincée de poivre moulu
  • 4 tortillas de blé (Ø 22 cm)

Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1275.7 mg
Białko 45 g
Kalorie 2282.7 kJ / 545.6 kcal
Tłuszcz 25.7 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 9.4 g
Węglowodany 28.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...