Champignons mit Hackfleisch

Champignons mit Hackfleisch

4.3 167 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
35 Stück

Składniki

  • Champignons Ø 4 cm (ca. 35 Stück)
    1000 g
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    ½ TL
  • Parmesan in Stücken
    100 g
  • Petersilie ohne Stiele
    1 Bund
  • Zwiebeln halbiert
    80 g
  • Hackfleisch gemischt
    300 g
  • Ei
    1
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Rinderfond
    200 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Stück

Białko 4 g
Kalorie 164 kJ / 39 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 0.6 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...