Urządzenia i Akcesoria
Linsenragout
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 Portionen
Składniki
-
Olivenöl20 g
-
Zwiebeln geviertelt170 g
-
Karotten in Stücken (1-2 cm)150 g
-
Staudensellerie in Stücken (0,5-1 cm)40 g
-
Wasser1100 g
-
Gemüsebouillon Paste2 TL
-
Linsen, getrocknet300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
34.4 mg
Białko
12.9 g
Kalorie
954.5 kJ /
228.1 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
36.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Alltagsküche
6 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
One-Pot-Gnocchi
40 min
Vegane Bolognese
50 min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
2 godz.
Fruchteis
5 min
Milchreis
45 min
Dattel-Nuss-Bällchen
20 min
Mediterraner Pastasalat
40 min
Spaghetti mit Knoblauch, Olivenöl und Chili
30 min
Spaghetti mit Käse-Erbsen-Sauce
40 min
Reis mit Lachs und Champignons
30 min
Erbsli Kartoffelstock
50 min