Urządzenia i Akcesoria
Overnight Baked Oats
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 Portionen
Składniki
-
Sonnenblumenöl zum Einfetten1 TL
-
Haselnüsse50 g
-
Äpfel entkernt, 1 in Stücken und 1 in Schnitzen2
-
Mandeldrink150 g
-
Ahornsirup10 g
-
Zimt½ TL
-
Ingwer, gemahlen½ TL
-
Bio-Zitrone abgeriebene Schale1
-
Backpulver½ TL
-
Salz2 Prisen
-
Haferflocken70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 Portionen
Sód
590.7 mg
Białko
22.1 g
Kalorie
3710.6 kJ /
886.9 kcal
Tłuszcz
42.3 g
Błonnik
24.4 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
121.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Choche wiä no niä.
204 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria