Urządzenia i Akcesoria
Shakshuka in the Varoma
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
caraway seeds2 tsp
-
ground paprika1 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
sea salt plus extra to season1 ½ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
garlic cloves3
-
brown onion (approx.150 g), cut into halves1
-
extra virgin olive oil10 g
-
canned chopped tomatoes (2 x 400 g)2 cans
-
tomato paste15 g
-
honey20 g
-
red wine vinegar20 g
-
eggs4 - 6
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
811.3 mg
Białko
9.5 g
Kalorie
713.3 kJ /
170.5 kcal
Tłuszcz
8.9 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
14.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick strawberry dessert
5min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30min
Lemon roast chicken
1h 35min
Caprese omelette
30min
"Marry me" chicken pasta
35min
Spaghetti Carbonara
40min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
45min
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1h
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15min
No waste vegetable stock concentrate
25min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Macaroni carbonara
30min