Urządzenia i Akcesoria
Poppy seed strudel with crumble topping
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
16 portions
Składniki
Poppy seed filling
-
poppy seeds140 g
-
boiling water to soak300 g
-
raw almonds20 g
-
walnuts20 g
-
white sugar50 g
-
honey70 g
-
sultanas40 g
-
unsalted butter10 g
-
milk50 g
-
mixed peel50 g
-
natural almond extract½ tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
orange zest only, no white pith½
-
orange juice20 g
-
sea salt½ tsp
-
rum (optional)2 tbsp
Dough
-
milk plus extra to brush120 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
unsalted butter cut into pieces (3-4 cm)125 g
-
white sugar20 g
-
egg yolk1
-
plain flour plus extra to dust250 g
-
sea salt1 pinch
-
cold water to prove
Crumble topping
-
unsalted butter cut into pieces125 g
-
plain flour170 g
-
white sugar70 g
-
icing sugar70 g
-
baking powder¼ tsp
-
natural vanilla extract½ tsp
-
sea salt1 pinch
Assembly
-
egg white1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
164.9 mg
Białko
6 g
Kalorie
1562.3 kJ /
372 kcal
Tłuszcz
19.5 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
9.6 g
Węglowodany
43.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ginger fluff
50 min
Gluten Free Spiralized Raw Apple Tarts
Brak ocen
Choco tarte with curls pears
Brak ocen
Chocolate mousse
3 godz. 20 min
Peppers stuffed with salted cod brandade
Brak ocen
Portuguese-style crème brûlée
25 min
Tiropita (Greek cheese pie)
1 godz. 10 min
Christmas bakewell slice
1 godz. 20 min
Asparagus risotto
40 min
Baked cherry crumble cheesecake
1 godz. 25 min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 godz. 30 min
Rocky road Christmas trees
24 godz. 30 min