Urządzenia i Akcesoria
Smoked salmon mousse
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
650 g
Składniki
-
red onion¼
-
fresh dill fronds only, plus extra to garnish (see Tips)4 sprigs
-
cream cheese250 g
-
pouring (whipping) cream120 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
Tabasco® sauce1 tsp
-
pickled capers drained15 g
-
smoked salmon slices250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 650 g
Sód
3022 mg
Białko
63.9 g
Kalorie
6622.3 kJ /
1582.8 kcal
Tłuszcz
140.9 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
78.1 g
Węglowodany
18.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nougat glacé with raspberry coulis
24h 25min
Leek and smoked salmon dip
55min
Turkey breast roulade with apple and sage stuffing
1h 10min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20min
Caesar salad dressing
10min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30min
Scallops with pea purée
25min
Lime coriander vinaigrette
10min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Baked artichoke dip
35min
Zingy avocado and lime dip
10min