Urządzenia i Akcesoria
Smoked salmon mousse
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
650 g
Składniki
-
red onion¼
-
fresh dill fronds only, plus extra to garnish (see Tips)4 sprigs
-
cream cheese250 g
-
pouring (whipping) cream120 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
Tabasco® sauce1 tsp
-
pickled capers drained15 g
-
smoked salmon slices250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 650 g
Sód
3022 mg
Białko
63.9 g
Kalorie
6622.3 kJ /
1582.8 kcal
Tłuszcz
140.9 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
78.1 g
Węglowodany
18.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10 min
Maple-Dijon Vinaigrette
15 min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Caesar salad dressing
10 min
Spinach and smoked salmon roulade
24 godz. 35 min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 min
Fresh fennel salad
10 min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min
Baked artichoke dip
35 min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min