Urządzenia i Akcesoria
Smoked salmon mousse
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
650 g
Składniki
-
red onion¼
-
fresh dill fronds only, plus extra to garnish (see Tips)4 sprigs
-
cream cheese250 g
-
pouring (whipping) cream120 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
Tabasco® sauce1 tsp
-
pickled capers drained15 g
-
smoked salmon slices250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 650 g
Sód
3022 mg
Białko
63.9 g
Kalorie
6622.3 kJ /
1582.8 kcal
Tłuszcz
140.9 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
78.1 g
Węglowodany
18.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked artichoke dip
35 min
Leek and smoked salmon dip
55 min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min
Tuna dip
15 min
Hot Artichoke Dip
30 min
Muhamara dip
30 min
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7 godz. 10 min
Hot Crab Dip
35 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1 godz. 50 min
Camembert with cranberries and almonds
30 min
Brandy Chicken Liver Pâté
3 godz. 25 min
Spinach and smoked salmon roulade
24 godz. 35 min