Urządzenia i Akcesoria
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
vegetable oil40 g
-
brown onion cut into eighths1
-
skinless turkey breast fillet cut into strips (3 x 1 cm - see Tips)400 g
-
button mushroom cut into halves or quarters250 g
-
water plus extra to cook150 g
-
sea salt plus extra to cook1 tsp
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
pouring (whipping) cream200 g
-
cornflour15 g
-
ground black pepper½ tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
dried pasta of choice500 g
-
fresh chives chopped, to garnish½ bunch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
592.9 mg
Białko
41.9 g
Kalorie
3867.5 kJ /
924.4 kcal
Tłuszcz
37.9 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
14.5 g
Węglowodany
102.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Browned Pork Rice
1h
Greek Style Beef Soup (Kreatosoupa) (TM5)
1h 30min
Broccoli and ham pasta bake
1h
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30min
Chicken with capsicum
45min
Chorizo meatballs and potato stew (Skinnymixers)
40min
Pork meatballs with couscous
50min
Goulash soup
2h 35min
Garlic Turkey Stew
45min
Chicken fusilli with mushrooms
40min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20min
Low waste chicken lasagne
1h 30min