Urządzenia i Akcesoria
Whipped Feta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
Danish feta (see Tips)200 g
-
cream cheese50 g
-
pouring (whipping) cream20 - 50 g
-
ground black pepper1 pinch
-
sea salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
536.4 mg
Białko
8 g
Kalorie
857.8 kJ /
205 kcal
Tłuszcz
18.2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
11.9 g
Węglowodany
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15 min
Yorkshire puddings
3 godz. 40 min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10 min
Tempered chocolate
40 min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, using modes)
5 min
Mushroom risotto
30 min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 godz. 30 min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40 min
Yoghurt with red berry coulis
13 godz. 20 min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min
Hollandaise
15 min