Spaghetti risottata aux petits pois

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 40 g de parmesan en morceaux
  • 1 gousse d'ail
  • 130 g d'oignons coupés en deux
  • 20 g d'huile d'olive
  • 150 g de lardons fumés
  • 100 g de champignons frais en quartiers
  • 170 g de petits pois frais
    170 g de petits pois surgelés
  • 400 g de tomates concassées en conserve
  • 1 c. à café paprika (opcjonalnie)
  • 600 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes émietté
  • 1 c. à café de sel
  • ½ c. à café de poivre moulu
  • 300 g de pâtes sèches, type spaghetti

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 586.5 kcal / 2453.9 kJ
Białko 22.3 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 70.3 g
Błonnik 6.4 g
Tłuszcz nasycony 7.6 g
Sód 986.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...