Urządzenia i Akcesoria
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
green cabbage cut into 1 cm thick slices100 g
-
spring onions/green onions cut into thirds, plus extra sliced to garnish2
-
eggs2
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger2 cm
-
apple cider vinegar1 tsp
-
tamari20 g
-
raw honey20 g
-
nut butter80 g
-
coconut oil20 g
-
water300 g
-
chicken thighs250 g
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
cashews roughly chopped10
-
long red chilli sliced to garnish1
-
sea salt to taste
-
lime wedges, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
804.4 mg
Białko
36.4 g
Kalorie
3285.5 kJ /
785.3 kcal
Tłuszcz
56.8 g
Błonnik
7.6 g
Tłuszcz nasycony
18.9 g
Węglowodany
37.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 Min
Crumb it up mix (Noni Jenkins)
5 Min
Laksa paste (Noni Jenkins)
10 Min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 Min
Lamb saag (Noni Jenkins)
1 Std. 15 Min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 Min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25 Min
Grain-free granola (Noni Jenkins)
40 Min
Shredded Lamb ragù
1 Std. 25 Min
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50 Min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 Min
Magic muffins (Noni Jenkins)
30 Min