Urządzenia i Akcesoria
Community fave brown rice salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
8 portions
Składniki
-
short grain brown rice400 g
-
water1000 g
-
soy sauce60 g
-
freshly squeezed lemon juice50 g
-
extra virgin olive oil80 g
-
spring onions/green onions trimmed, cut into pieces (2 cm)2 - 3
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
red capsicum diced (1cm)1
-
roasted cashews240 g
-
dried currants150 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
431.1 mg
Białko
10.4 g
Kalorie
2043 kJ /
488.3 kcal
Tłuszcz
24.9 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
64.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min
Tex-Mex chicken casserole
45 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min
Lemon roast chicken
1 godz. 35 min
Vegetable Massaman curry
45 min
Quick and easy pork noodles
20 min
Pickled red onions
1 godz. 50 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Brown rice
50 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min