Urządzenia i Akcesoria
Community fave brown rice salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
8 portions
Składniki
-
short grain brown rice400 g
-
water1000 g
-
soy sauce60 g
-
freshly squeezed lemon juice50 g
-
extra virgin olive oil80 g
-
spring onions/green onions trimmed, cut into pieces (2 cm)2 - 3
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
red capsicum diced (1cm)1
-
roasted cashews240 g
-
dried currants150 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
431.1 mg
Białko
10.4 g
Kalorie
2043 kJ /
488.3 kcal
Tłuszcz
24.9 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
64.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1 godz. 25 min
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1 godz. 30 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Traditional minestrone
45 min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 godz.
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min
Brown rice
50 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min