Urządzenia i Akcesoria
酱汁米饭搭配烤肉串
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 人份
Składniki
-
白葡萄酒50 克
-
培根,任何种类 整片2 片(薄片)
-
洋葱 切4厘米块110 克
-
红甜椒 切4厘米块130 克
-
蒜头2 瓣
-
猪颈肉 切约4厘米块450 克
-
培根,任何种类10 片(薄片)
-
红甜椒 切约4厘米块170 克
-
洋葱 切约4厘米块190 克
-
油 煎制用
-
罐装番茄碎250 克
-
蜂蜜15 克
-
肉高汤块(每块溶于0.5升水) 可省略2 块
-
水850 克
-
甜红辣椒粉1 满茶匙
-
孜然粉1 茶匙
-
黑胡椒粉¾ 茶匙
-
盐5 克
-
任何种类的印度香米250 克
-
新鲜欧芹 切碎
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1221.5 mg
Białko
28.3 g
Kalorie
2419.8 kJ /
578.3 kcal
Tłuszcz
29.3 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Węglowodany
47.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
聚会
38 Przepisów
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
肉炒黑木耳白菜
30 min
小鸡炖蘑菇
40 min
红烧猪蹄
2 godz. 10 min
皮冻
13 godz. 30 min
肉炒蒜薹
25 min
肉烧豆角
45 min
杭椒炒猪肝
20 min
排骨炖土豆
55 min
番茄肉片
30 min
葱爆羊肉
25 min
土豆炖牛肉
1 godz. 35 min
蒜泥白肉
1 godz.