Urządzenia i Akcesoria
蒜泥白肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
煮白肉
-
姜 切片10 克
-
葱 打结5 支
-
水1600 克
-
五花肉 一整块500 - 600 克
蒜泥蘸酱
-
蒜头30 克
-
生抽100 克
-
麻油1 茶匙
-
芝麻 熟的1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
21.2 g
Kalorie
2309 kJ /
552 kcal
Tłuszcz
48.1 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
8.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
北食荟萃
63 Przepisy
Chiny
Chiny