蒜泥白肉

蒜泥白肉

4.1 29 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

煮白肉
  • 切片
    10 克
  • 打结
    5 支
  • 1600 克
  • 五花肉 一整块
    500 - 600 克
蒜泥蘸酱
  • 蒜头
    30 克
  • 生抽
    100 克
  • 麻油
    1 茶匙
  • 芝麻 熟的
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 21.2 g
Kalorie 2309 kJ / 552 kcal
Tłuszcz 48.1 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 8.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...