Urządzenia i Akcesoria
青椒炒肚丝
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
蒜头3 瓣
-
油15 克
-
姜 切丝10 克
-
青椒 切丝150 克
-
生抽15 克
-
猪肚 熟的,切丝200 克
-
新鲜红辣椒 切丝(5厘米),装饰用适量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
11.7 g
Kalorie
543 kJ /
130 kcal
Tłuszcz
7.5 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
北食荟萃
63 Przepisy
Chiny
Chiny