青椒炒肚丝

青椒炒肚丝

4.4 5 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 蒜头
    3 瓣
  • 15 克
  • 切丝
    10 克
  • 青椒 切丝
    150 克
  • 生抽
    15 克
  • 猪肚 熟的,切丝
    200 克
  • 新鲜红辣椒 切丝(5厘米),装饰用
    适量

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 11.7 g
Kalorie 543 kJ / 130 kcal
Tłuszcz 7.5 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 2.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...