Urządzenia i Akcesoria
小鸡炖蘑菇
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
红薯粉条100 克
-
油20 克
-
姜 切片10 克
-
鸡 切大块600 克
-
老抽10 克
-
30 克 干榛蘑, ,泡发后沥干榛蘑 (见变化)300 克
-
生抽15 克
-
水500 克
-
盐1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
31.4 g
Kalorie
1772 kJ /
423 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
30.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
北食荟萃
63 Przepisy
Chiny
Chiny