Urządzenia i Akcesoria
杭椒炒猪肝
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
蒜头3 瓣
-
油30 克
-
姜 切片10 克
-
京葱 切片50 克
-
猪肝 清洗后切厚片300 克
-
杭椒300 克
-
黄豆酱50 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
17.8 g
Kalorie
899 kJ /
215 kcal
Tłuszcz
11.1 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
北食荟萃
63 Przepisy
Chiny
Chiny