番茄肉片

番茄肉片

3.7 9 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 蒜头
    3 瓣
  • 20 克
  • 切丝
    10 克
  • 五花肉 切片
    300 克
  • 生抽
    20 克
  • 番茄 切块
    200 克
  • 黄瓜 切片
    100 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 11.6 g
Kalorie 1434 kJ / 342 kcal
Tłuszcz 30.3 g
Błonnik 0.9 g
Węglowodany 5.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...