Urządzenia i Akcesoria
皮冻
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 13 godz. 30 min
4 人份
Składniki
-
猪肉皮400 克
-
八角2 个
-
桂皮1 根
-
香叶1 片
-
料酒40 克
-
水1800 克
-
生抽10 克
-
老抽10 克
-
盐1 茶匙
-
新鲜香菜 取叶子,装饰用2 支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
61.6 g
Kalorie
2309 kJ /
552 kcal
Tłuszcz
31.3 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
北食荟萃
63 Przepisy
Chiny
Chiny