皮冻

皮冻

4.8 33 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 13 godz. 30 min
4 人份

Składniki

  • 猪肉皮
    400 克
  • 八角
    2 个
  • 桂皮
    1 根
  • 香叶
    1 片
  • 料酒
    40 克
  • 1800 克
  • 生抽
    10 克
  • 老抽
    10 克
  • 1 茶匙
  • 新鲜香菜 取叶子,装饰用
    2 支

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 61.6 g
Kalorie 2309 kJ / 552 kcal
Tłuszcz 31.3 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 1.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...