Urządzenia i Akcesoria
猪里脊配甜椒酱、意大利扁面
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份
Składniki
-
猪里脊肉 去除筋膜,切5-6厘米大块500 克
-
培根 整片8 片(薄片)
-
蒜头2 瓣
-
洋葱 切块60 克
-
红甜椒 切小块200 克
-
油20 克
-
罐装番茄碎400 克
-
稀奶油200 克
-
水700 克
-
番茄膏20 克
-
辣椒粉1 满茶匙
-
玛莎拉葡萄酒(Marsala)30 克
-
白砂糖1 茶匙
-
盐½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
细扁意面300 克
-
奶油乳酪80 克
-
法式酸奶油80 克
-
新鲜欧芹 切碎,装饰用适量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
858.1 mg
Białko
47.2 g
Kalorie
4371.8 kJ /
1044.9 kcal
Tłuszcz
62.5 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
27.6 g
Węglowodany
71 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
聚会
38 Przepisów
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
肉炒黑木耳白菜
30 min
小鸡炖蘑菇
40 min
红烧猪蹄
2 godz. 10 min
皮冻
13 godz. 30 min
肉炒蒜薹
25 min
肉烧豆角
45 min
杭椒炒猪肝
20 min
排骨炖土豆
55 min
番茄肉片
30 min
葱爆羊肉
25 min
土豆炖牛肉
1 godz. 35 min
蒜泥白肉
1 godz.