土豆烩排骨

4.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 人份

Składniki

  • 橄榄油
    40 克
    40 克 油
  • 蒜头
    3 瓣
  • 猪肋排 约5-6厘米段
    500 克
  • 橄榄油
    20 克
  • 洋葱 一切四
    150 克
  • 胡萝卜 切约3厘米块
    100 克
  • 红甜椒 切约3厘米块
    150 克
  • 番茄
    80 克
  • 啤酒
    80 克
  • 500 克
  • 干月桂叶
    1 片
  • 5 克
  • 土豆 切4-5厘米块
    700 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 185.4 mg
Białko 29 g
Kalorie 2523.2 kJ / 603.1 kcal
Tłuszcz 35.7 g
Błonnik 6.5 g
Tłuszcz nasycony 9.3 g
Węglowodany 41.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...