蘑菇芦笋馅鸡肉炒面汤

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 人份

Składniki

  • 白葡萄酒
    50 克
  • 去皮鸡胸肉排
    4 块
  • 调味用
  • 胡椒粉 调味用
  • 香肠,任一种类
    4 片(薄片)
  • 芳提娜乳酪(Fontina cheese)
    4 片(薄片)
  • 绿芦笋 切成两半
    8 根
    12 新鲜四季豆
  • 洋葱 切块
    100 克
  • 新鲜综合菇类 切块
    200 克
  • 黄油 切块
    50 克
  • 煎制用
  • 1000 克
  • ¾ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¾ 茶匙
  • 干意大利面,短管的
    300 克
  • 新鲜欧芹 切碎

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 948 mg
Białko 60.3 g
Kalorie 3172.3 kJ / 758.2 kcal
Tłuszcz 27.4 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 13.5 g
Węglowodany 63.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie