Urządzenia i Akcesoria
黑啤酒炖辣牛肉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
8 人份
Składniki
-
橄榄油90 克
-
蒜头 一切二6 瓣
-
牛腱肉 切5-6厘米小块1200 克
-
洋葱 切小块500 克
-
新鲜辣椒 切小片1 - 2 支
-
黑啤,任何品种200 克
-
八角2 - 4 片
-
盐5 克
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
10 - 12 个 小洋葱红葱头10 - 12 个
-
胡萝卜 切2-3厘米小块250 克
-
新鲜欧芹 切碎,装饰用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1021.4 mg
Białko
36.6 g
Kalorie
1717 kJ /
410 kcal
Tłuszcz
17.4 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
25.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
自制
48 Przepisów
Chiny
Chiny