黑啤酒炖辣牛肉

4.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
8 人份

Składniki

  • 橄榄油
    90 克
  • 蒜头 一切二
    6 瓣
  • 牛腱肉 切5-6厘米小块
    1200 克
  • 洋葱 切小块
    500 克
  • 新鲜辣椒 切小片
    1 - 2 支
  • 黑啤,任何品种
    200 克
  • 八角
    2 - 4 片
  • 5 克
  • 黑胡椒粉
    1 茶匙
  • 红葱头
    10 - 12 个
    10 - 12 个 小洋葱
  • 胡萝卜 切2-3厘米小块
    250 克
  • 新鲜欧芹 切碎,装饰用

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1021.4 mg
Białko 36.6 g
Kalorie 1717 kJ / 410 kcal
Tłuszcz 17.4 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 3.6 g
Węglowodany 25.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...