Urządzenia i Akcesoria
Tomaten-Champignon-Pasta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 Portionen
Składniki
-
Olivenöl25 g
-
1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)Gewürzpaste für Gemüsebrühe1 geh. TL
-
Salz½ - 1 TL
-
Knoblauch, gemahlen1 Prise
-
Oregano, getrocknet1 TL
-
Chili, getrocknet (opcjonalnie)1 Prise
-
Speckwürfel (opcjonalnie)100 g
-
Champignons, frisch in Scheiben80 g
-
passierte Tomaten300 g
-
Wasser550 g
-
Spaghetti (siehe Tipp)300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
588 mg
Białko
12 g
Kalorie
1518 kJ /
363 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
62 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
One-Pot-Gnocchi
40 min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min
Dein Eis
5 min
Spaghetti
15 min
Tomaten-Champignon-Spaghetti
25 min
Tomaten-Pilz-Spaghetti
25 min
"Marry me" Pasta mit Huhn
35 min
One-Pot-Pasta mit Hähnchen und Brokkoli
30 min
One-Pot-Gnocchi
40 min
Dein Hauptgericht
50 min
Dein Salat
5 min
Dein Brot
1 godz. 15 min