Risottata - Lachs und Schwammerl

4.1 16 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen

Składniki

  • Parmesan in Stücken (2 cm)
    50 g
  • Knoblauchzehe in dünnen Scheiben
    1
  • Paprika in Stücken (1-2 cm)
    150 - 180 g
  • Olivenöl
    20 g
  • Champignons, frisch in Scheiben
    100 g
  • stückige Tomaten, aus der Dose
    300 g
  • Wasser
    450 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    2 TL
    1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
  • Paprikapulver, edelsüß (opcjonalnie)
    1 TL
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer, gemahlen
    ½ TL
  • Spaghetti
    250 g
  • Lachsfilet, frisch, ohne Haut in Stücken (2-3 cm)
    250 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 813 mg
Białko 31 g
Kalorie 2396 kJ / 573 kcal
Tłuszcz 19 g
Błonnik 13 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Węglowodany 76 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...