Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti mit Kirschtomaten und Pecorino
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
3 Portionen
Składniki
-
Pecorino30 g
-
Knoblauchzehen2
-
Basilikum, frisch6 Blätter
-
Chili, gemahlen1 Prise
-
Kapern, eingelegt abgetropft1 EL
-
Olivenöl50 g
-
Cherrytomaten halbiert240 g
-
Wasser580 g
-
Salz1 TL
-
Spaghetti320 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
1006 mg
Białko
18 g
Kalorie
2511 kJ /
600 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
84 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Comfort Food
16 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Risottata - Huhn und Schwammerl
40 min
Menü: Vollwert-Focaccia mit Tomaten-Feta-Dip, Erdbeertraum
50 min
Triple Erdbeertraum
10 min
Risottata - Lachs und Schwammerl
45 min
Gemüse-Consommé mit Gnocchi
30 min
Tomaten-Champignon-Spaghetti
25 min
Reis mit Lachs und Champignons
30 min
Tomaten-Pilz-Spaghetti
25 min
Risottata - Mafaldine in cremiger Schwammerl-Tomatensauce
30 min
Tomaten-Champignon-Pasta
25 min
Basilikumrisotto mit Schmortomaten und Gemüse
50 min