Spaghetti mit Kirschtomaten und Pecorino

4.2 15 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
3 Portionen

Składniki

  • Pecorino
    30 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Basilikum, frisch
    6 Blätter
  • Chili, gemahlen
    1 Prise
  • Kapern, eingelegt abgetropft
    1 EL
  • Olivenöl
    50 g
  • Cherrytomaten halbiert
    240 g
  • Wasser
    580 g
  • Salz
    1 TL
  • Spaghetti
    320 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 1006 mg
Białko 18 g
Kalorie 2511 kJ / 600 kcal
Tłuszcz 21 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 84 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...