Urządzenia i Akcesoria
Lamb saag (Noni Jenkins)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
fresh coriander leaves and stems, plus extra leaves to garnish10 sprigs
-
fresh baby spinach200 g
-
brown onions cut into halves2
-
fresh ginger10 g
-
garlic cloves5
-
fresh long red chilli (opcjonalnie)1
-
coconut oil1 tbsp
-
ground cumin2 tsp
-
garam masala2 tsp
-
ground coriander2 tsp
-
chilli powder mild, to taste½ tsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
lamb shoulder cut into pieces (3-4 cm)600 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
ground black pepper to taste
-
sea salt to taste
-
lime juice only1
-
dried chilli flakes to serve
-
natural yoghurt to serve4 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
171.3 mg
Białko
30.2 g
Kalorie
2237.7 kJ /
534.8 kcal
Tłuszcz
38.3 g
Błonnik
7.2 g
Tłuszcz nasycony
17.4 g
Węglowodany
20.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3 godz. 15 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
Crumb it up mix (Noni Jenkins)
5 min
Laksa paste (Noni Jenkins)
10 min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25 min
Grain-free granola (Noni Jenkins)
40 min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50 min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 min