Urządzenia i Akcesoria
Gluten free chocolate cake with nuts
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 slices
Składniki
Chocolate and nut cake
-
butter plus extra to grease150 g
-
eggs6
-
raw almonds100 g
-
walnut halves100 g
-
hazelnuts, skin on100 g
-
unsweetened cocoa powder20 g
-
white sugar80 g
Hazelnut and cocoa cream
-
icing sugar100 g
-
unsweetened cocoa powder30 g
-
nut butter gluten free50 g
-
hazelnut chocolate spread gluten free50 g
-
cream cheese100 g
-
whole mixed nuts to decorate
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
82.2 mg
Białko
10.3 g
Kalorie
1801.3 kJ /
430.5 kcal
Tłuszcz
34.5 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
25.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Plum filled potato dumplings with vanilla sauce
2 godz. 10 min
Egg and bacon breakfast baguettes
25 min
Turmeric chicken bone broth
6 godz. 10 min
Chicken Jalapeno party poppers
50 min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Salt-free chicken stock paste
45 min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 min
Chocolate Basque cheesecake
2 godz.
Tear and share cheese and sunflower garlic bread
2 godz.
Vitamin C powerhouse
30 min
Gluten free shortbread
1 godz. 35 min
Fruit crumble with crème anglaise
1 godz. 10 min