Urządzenia i Akcesoria
Gluten free chocolate cake with nuts
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 slices
Składniki
Chocolate and nut cake
-
butter plus extra to grease150 g
-
eggs6
-
raw almonds100 g
-
walnut halves100 g
-
hazelnuts, skin on100 g
-
unsweetened cocoa powder20 g
-
white sugar80 g
Hazelnut and cocoa cream
-
icing sugar100 g
-
unsweetened cocoa powder30 g
-
nut butter gluten free50 g
-
hazelnut chocolate spread gluten free50 g
-
cream cheese100 g
-
whole mixed nuts to decorate
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
82.2 mg
Białko
10.3 g
Kalorie
1801.3 kJ /
430.5 kcal
Tłuszcz
34.5 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
25.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Plum filled potato dumplings with vanilla sauce
2h 10min
Egg and bacon breakfast baguettes
25min
Turmeric chicken bone broth
6h 10min
Chicken Jalapeno party poppers
50min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35min
Salt-free chicken stock paste
45min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35min
Chocolate Basque cheesecake
2h
Tear and share cheese and sunflower garlic bread
2h
Vitamin C powerhouse
30min
Gluten free shortbread
1h 35min
Fruit crumble with crème anglaise
1h 10min