Urządzenia i Akcesoria
Chocolate mud muffins (gut health)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
12 portions
Składniki
-
cashews dry roasted or activated150 g
-
dark chocolate (minimum 70% cocoa) broken into pieces (see Tips)100 g
-
canned black beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining - see Tips)400 g
-
green banana flour (see Tips)50 g
-
banana broken into pieces60 g
-
raw cacao powder (see Tips)2 tbsp
-
eggs3
-
natural vanilla extract1 tsp
-
coconut oil (see Tips)120 g
-
milk of choice (see Tips)80 g
-
honey60 g
-
gluten free baking powder1 tsp
-
walnuts (optional)50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
87.4 mg
Białko
7 g
Kalorie
1281.4 kJ /
305.1 kcal
Tłuszcz
23.7 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
12.6 g
Węglowodany
16.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quinoa choc-chip biscuits
35 min
Chocolate spelt biscuits
5 godz. 10 min
Gluten free ANZAC biscuits
45 min
Breakfast bars
1 godz. 10 min
Rice crisp bars
1 godz. 10 min
Almond and date bars
2 godz. 15 min
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1 godz. 25 min
Black bean brownies (Toddlers and beyond)
25 godz. 20 min
Coconut oat biscuits
45 min
Vanilla protein balls
20 min
Healthy banana bread
1 godz. 15 min
Basic berry muffins
40 min