Urządzenia i Akcesoria
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 7 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
digestive biscuits160 g
-
unsalted butter100 g
-
cream cheese500 g
-
sour cream50 g
-
caster sugar370 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs4
-
macadamia nuts toasted150 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
icing sugar to dust
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
354.1 mg
Białko
10.1 g
Kalorie
3335.5 kJ /
797.2 kcal
Tłuszcz
56.6 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
25.8 g
Węglowodany
67 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Soft Chinese bread rolls
1 godz. 20 min
Macadamia chocolate cookies
45 min
Peach and custard cream muffins
50 min
Blue cheese celeriac wonton cups
Brak ocen
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
Persian honeycomb bark
1 godz. 30 min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4 godz. 30 min
Cheeseburger focaccia
2 godz. 15 min
Lemonade scones
25 min
Greek pita breads
1 godz. 15 min
Traditional sausage rolls
50 min
Wagon wheel slice
2 godz. 40 min