Urządzenia i Akcesoria
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 7 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
digestive biscuits160 g
-
unsalted butter100 g
-
cream cheese500 g
-
sour cream50 g
-
caster sugar370 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs4
-
macadamia nuts toasted150 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
icing sugar to dust
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
354.1 mg
Białko
10.1 g
Kalorie
3335.5 kJ /
797.2 kcal
Tłuszcz
56.6 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
25.8 g
Węglowodany
67 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basic cheesecake
10 Std.
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 Std. 10 Min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 Std. 5 Min
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2 Std. 25 Min
Crumbs chocolate chip cookies
1 Std. 10 Min
Baklava cheesecake
25 Std. 45 Min
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6 Std. 10 Min
Banana bread
1 Std. 40 Min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50 Min
Pineapple passionfruit tart
4 Std. 30 Min
Chocolate Basque cheesecake
2 Std.
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5 Std. 35 Min