Urządzenia i Akcesoria
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 7 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
digestive biscuits160 g
-
unsalted butter100 g
-
cream cheese500 g
-
sour cream50 g
-
caster sugar370 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs4
-
macadamia nuts toasted150 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
icing sugar to dust
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
354.1 mg
Białko
10.1 g
Kalorie
3335.5 kJ /
797.2 kcal
Tłuszcz
56.6 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
25.8 g
Węglowodany
67 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 godz. 10 min
Passion fruit mojito mocktail
15 min
Salted caramel slice
2 godz. 30 min
Paris–Brest with praline cream
26 godz.
Peach and custard cream muffins
50 min
Beetroot curls salad with goat cheese and walnuts
15 min
Chocolate lava pudding
40 min
Rocky road with vanilla bean marshmallow
2 godz. 45 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 min
Ginger spice and white chocolate muffin
35 min
Anniversary Cake
2 godz.
Pistachio macarons
2 godz. 30 min