Urządzenia i Akcesoria
Stone fruit crumble
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 portions
Składniki
Base
-
butter softend, plus extra for greasing120 g
-
eggs2
-
caster sugar220 - 250 g
-
self-raising flour300 g
-
peaches stones removed and cut into eighths1000 g
Crumble
-
plain flour200 g
-
butter softened100 g
-
raw sugar60 - 80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
277.9 mg
Białko
6.7 g
Kalorie
1839.8 kJ /
438 kcal
Tłuszcz
16.6 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
65.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Almond biscotti
1 godz. 10 min
$250 chocolate chunk cookies
2 godz. 30 min
Salted caramel slice
2 godz. 30 min
Sultana, apple and custard pastries
2 godz. 40 min
ANZAC biscuits
40 min
Lemon curd easter biscuits
1 godz. 30 min
Apple shortcake
1 godz. 50 min
Lemon delicious
1 godz. 5 min
Black forest pudding
1 godz. 15 min
Strawberry jelly slice
2 godz. 40 min
Herb and garlic pull-apart bread
1 godz. 35 min
Buttermilk scones
35 min