Braised Chicken Feet and Abalone
TM5 TM6

Braised Chicken Feet and Abalone

4.2 (5 ocen)

Składniki

  • 400 g chicken feets, halved at joints, claws removed
  • hot water, to blanch
  • 15 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
  • 80 g abalone (6-8 pieces), rinsed, scored
  • 1 slice fresh ginger
  • 1 piece star anise
  • 1 dried bay leaf
  • 1 cinnamon stick
  • 20 g cooking oil
  • 1 garlic clove
  • 25 g light soy sauce
  • 30 g dark soy sauce
  • 100 g water
  • 40 g lump sugar

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2043.3 kJ / 488.3 kcal
Białko
35.9 g
Węglowodany
21.5 g
Tłuszcz
28.7 g
Błonnik
0.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy