Urządzenia i Akcesoria
Braised Chicken Feet and Abalone
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
3 portions
Składniki
-
chicken feets halved at joints, claws removed400 g
-
hot water to blanch
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)15 g
-
abalone (6-8 pieces), rinsed, scored80 g
-
fresh ginger1 slice
-
star anise1 piece
-
dried bay leaf1
-
cinnamon stick1
-
cooking oil20 g
-
garlic clove1
-
light soy sauce25 g
-
dark soy sauce30 g
-
water100 g
-
lump sugar40 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35.9 g
Kalorie
2043.3 kJ /
488.3 kcal
Tłuszcz
28.7 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
21.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
White Radish Pork Rib Soup
3h
Homemade Fish Ball Soup
2h
Shallot Oil
25 min.
Yu wan tang (fish ball soup)
40 min.
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15 min.
Chicken porridge with century egg
30 min.
Homemade chicken stock powder
1h 35 min.
Homemade Pandan Kaya
55 min.
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min.
Chicken Porridge With Century Egg
30 min.
Yam Rice
45 min.
Chai Buey
1h 45 min.