Urządzenia i Akcesoria
Aïoli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
300 g
Składniki
-
250 g d'huile de tournesol
-
3 gousses d'ail
-
1 œuf moyen (53-63 g)
-
5 g de jus de citron
-
5 g de moutarde
-
1 pincée de poivre noir, moulu
-
5 g de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 25 g
Sód
168.4 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
805.7 kJ /
192.6 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauce béchamel
15 min
Polenta
30 min
Asperges et pommes de terre nouvelles
50 min
Bouillon de légumes pour fondue chinoise
45 min
Guacamole
5 min
Parmigiana courgettes et pommes de terre
1 godz. 15 min
Tapenade de tomates
5 min
Purée de pommes de terre (avec le Peeler)
35 min
Aïoli
10 min
Gaspacho
1 godz. 15 min
Cabillaud à l’aïoli et aux légumes
1 godz. 15 min
Bœuf bourguignon
2 godz.