Moules marinières

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • d'huile végétale
    20 g
    20 g d'huile d'olive
  • de blancs de poireau coupés en tranches (1 cm)
    170 - 200 g
  • de vin blanc sec
    250 g
  • d'eau
    200 g
  • feuille de laurier, sèche
    1
  • de thym frais effeuillés
    2 brins
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre noir, moulu
    2 - 3 pincées
  • de moules fraîches, préalablement nettoyées
    800 - 1000 g
  • de persil frais haché, pour le service
  • de citron coupé en quatre pour le service
  • baguette en tranches, pour le service

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 317 kcal / 1326.4 kJ
Białko 27.6 g
Tłuszcz 10.1 g
Węglowodany 16.8 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Sód 948.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie