Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g d'huile végétale
-
170 - 200
g d'oignons jaunes, coupés en quartiers (voir conseil)
lub 170 - 200 g d'oignons rouges, coupés en quartiers (voir conseil)
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 954 kJ / 228 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 17 mg
Alternatywne przepisy
Cuisson du riz
25min
Rissoler 300 g de champignons frais
25min
Rissoler lardons et champignons
20min
Cuisson des pâtes
25min
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20min
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20min
Oignons grillés (200 g)
25min
Rissoler 300 g d'oignons
20min
Ail et oignons légèrement rissolés (200 g)
20min
Rissoler 350 g d'échalotes
25min
Oignons caramélisés (200 g)
40min
Rissoler des oignons
20min