Urządzenia i Akcesoria
Oignons rissolés (200 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 bocal
Składniki
-
20 g d'huile végétale
-
170 - 200 g d'oignon rouge, coupés en quartiers (voir conseil)170 - 200 g d'oignon jaune coupés en quartiers (voir conseil)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Sód
17 mg
Białko
2 g
Kalorie
954 kJ /
228 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cuisson du riz basmati
35 min
Rissoler 300 g de champignons frais
25 min
Oignons caramélisés (200 g)
40 min
Oignons grillés
25 min
Cuisson du riz
25 min
Rissoler lardons et champignons
20 min
Rissoler 200 g d'oignons
20 min
Rissoler 200 g de poireaux
20 min
Rissoler 350 g d'échalotes
25 min
Dorer 200 g d'oignons
25 min
Rissoler 300 g d'oignons
20 min
Rissoler des oignons
20 min