Pesce al vapore con verdure miste

Pesce al vapore con verdure miste

5.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 porzioni

Składniki

  • di olio extravergine di oliva
    80 g
  • di sale
    ¾ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    cucchiaino
  • limoni preferibilmente biologici, la scorza e il succo
    1 - 2
  • filetti di rombo (120-200 g l'uno)
    4
    4 filetti di pesce bianco, (120-200 g l'uno)
  • di verdure miste (carote, zucchine, gambo di sedano, rape) a pezzi
    200 g
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    6 rametti
  • di acqua
    500 g
  • di patate pelate e a fette (3 mm)
    400 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 404 kcal / 1693 kJ
Białko 30 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 19 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...