Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di formaggio Gruviera, in Stücken
- 500 g di acqua
- 1 cavolfiore (ca. 660 g), in Röschen
- 50 g di farina di grano
- 40 g di burro, non salato
- 500 g di latte
- ½ cucchiaino sale
- 2 pizzichi di pepe bianco, in polvere
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1273 kJ / 305 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 5.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purea di patate
45 min
Frittata
35 Min
Purè di patate
45 min
Cavolfiori gratinati
50 min
Verdure ripiene
1 godz. 20 min
Pastella per fritti
1 godz.
Impasto per pizza
1 godz.
Besciamella
15 Min
Contorno di peperoni al vapore
40 min
Salsa al pomodoro
40 min
Insalata di fagiolini con pancetta
40 min
Fagiolini al pomodoro
55min