Urządzenia i Akcesoria
Cavolfiore gratinato
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 porzioni
Składniki
-
200 g di formaggio Gruviera in Stücken
-
500 g di acqua
-
1 cavolfiore (ca. 660 g), in Röschen
-
50 g di farina di grano
-
40 g di burro, non salato
-
500 g di latte
-
½ cucchiaino sale
-
2 pizzichi di pepe bianco, in polvere
-
1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
17 g
Kalorie
1273 kJ /
305 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
5.1 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Besciamella
15 min
Funghi all'aglio
20 min
Contorno di peperoni al vapore
40 min
Torta di mele
1 godz.
Pastella per fritti
1 godz.
Fagiolini verdi con timo
1 godz. 10 min
Torta di mele
1 godz. 30 min
Frittata
35 min
Cavolfiori gratinati
50 min
Castagne lesse
55 min
Crostata di marmellata
1 godz. 10 min
Contorno di zucchine
30 min