Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato
- 250 g di farina di riso
- 150 g di farina di grano saraceno
- 10 g di sale + q.b.
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di insalata valeriana, lavata
- 160 g di mais dolce in scatola, scolato
- 100 g di salmone affumicato a listarelle
- 1 avocado maturo, sbucciato e a fette
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3096 kJ / 740 kcal
- Białko
- 18.3 g
- Węglowodany
- 95.5 g
- Tłuszcz
- 31.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.5 g
- Błonnik
- 4.2 g
Alternatywne przepisy
Pizza Gourmet insalata, salsa cocktail gamberetti e salmone
4 godz.
Sorgo con zucchine, uvetta e pinoli (vegan)
50min
Arancini agli asparagi (senza glutine)
1h 10 min
Cuore al limone (senza lattosio)
2sa
Fanzelto di patate
35 Min
Biscotti ai semi di papavero e lamponi
45min
Mezzelune di melanzane e quinoa (vegan)
55 Min
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2sa 35 dk
Pizza saporita con uova e spinaci
2h 30min
Tortini di grano saraceno (senza glutine)
35 Min
Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere
3 godz. 10 min
Pizza al salmone
1h 15min