Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato
- 250 g di farina di riso
- 150 g di farina di grano saraceno
- 10 g di sale + q.b.
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di insalata valeriana, lavata
- 160 g di mais dolce in scatola, scolato
- 100 g di salmone affumicato a listarelle
- 1 avocado maturo, sbucciato e a fette
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3096 kJ / 740 kcal
- Białko
- 18.3 g
- Węglowodany
- 95.5 g
- Tłuszcz
- 31.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.5 g
- Błonnik
- 4.2 g
Alternatywne przepisy
Pizza al salmone
1h 15min
Pizza Gourmet con spada affumicato e nocciole
4h
Pizza Gourmet insalata, salsa cocktail gamberetti e salmone
4h
Pizza saporita con uova e spinaci
2ч. 30 мин.
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4h 30min
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5h
Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere
3h 10min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2h 55min
Mix di farine per impasti salati (senza glutine)
10 min
Focaccia con crema spalmabile all'avocado
2 godz. 20 min
Risotto ai frutti di mare e salame piccante
1 godz. 5 min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55min