Mini cheesecake al pomodoro

Mini cheesecake al pomodoro

4.3 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
10 pezzi

Składniki

  • 75 g di burro
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 4 foglie di basilico lavate ed asciugate
  • 150 g di fette biscottate
  • 100 g di panna da cucina
  • 6 g di fogli di gelatina ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
  • 200 g di formaggio fresco spalmabile
  • 100 g di ricotta fresca ben sgocciolata
  • 100 g di yogurt naturale senza zucchero
  • 1 cucchiaino colmo di concentrato di pomodoro
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 2 pomodori di media grandezza a cubetti
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 5.3 g
Kalorie 1201 kJ / 287 kcal
Tłuszcz 23.4 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 14.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...