Hummus ai peperoni

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • di peperoni rossi arrostiti, in scatola (290 g)
    1 vasetto
  • di ceci, cotti sgocciolati (peso sgocciolato ca. 240 g)
    1 scatola
  • di scorza di limone, grattugiata
    1 - 2 cucchiai
  • di succo di limone
    20 g
  • di cumino in polvere
    1 cucchiaino
  • di sale
    ¼ di cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 321 kcal / 1341 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...