Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Tofu marinato
- 200 g di tofu, a cubetti (1-2 cm)
- 2 spicchi di aglio
- 20 g di salsa di soia
- 10 g di olio di oliva
Zuppa di cavolo
- 150 g di carota, a pezzi
-
150
g di rapa, tagliata in quattro
lub 150 g di cavolo rapa, a pezzi - 200 g di cavolo verza, a pezzi
- 120 g di cipolle bianche, a pezzi
- 20 g di olio di oliva
- 1 porro, solo la parte bianca, a rondelle sottili (5 mm)
- 200 g di fagiolini verdi, freschi, a pezzi
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 3 pizzichi di pepe macinato
- 250 g di fagioli bianchi, in scatola, sgocciolati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1102 kJ / 263 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 10.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Insalata di carote e cavolo cappuccio con feta
15 Min
Dahl di zucca
30 Min
Curry di lenticchie
50min
Vellutata di zucca e pomodoro
25min
Curry indiano di verdure
1h 10 min
Hamburger vegano di fagioli
1 godz. 20 min
Insalata di barbabietole
10 Min
Insalata di broccoli con pinoli
5 Min
Zuppa di cavolfiore, zucca e broccoli
45min
Insalata di carote
15 Min
Curry di cavolfiore e lenticchie
45min
Zuppa di spinaci e lenticchie
50min