Zuppa di cavolo con tofu

Zuppa di cavolo con tofu

5.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 porzioni

Składniki

Tofu marinato
  • di tofu a cubetti (1-2 cm)
    200 g
  • spicchi di aglio
    2
  • di salsa di soia
    20 g
  • di olio di oliva
    10 g
Zuppa di cavolo
  • di carota a pezzi
    150 g
  • di rapa tagliata in quattro
    150 g
    150 g di cavolo rapa, a pezzi
  • di cavolo verza a pezzi
    200 g
  • di cipolle bianche a pezzi
    120 g
  • di olio di oliva
    20 g
  • porro solo la parte bianca, a rondelle sottili (5 mm)
    1
  • di fagiolini verdi, freschi a pezzi
    200 g
  • di acqua
    1000 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe macinato
    3 pizzichi
  • di fagioli bianchi, in scatola sgocciolati
    250 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 263 kcal / 1102 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 22 g
Błonnik 10.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...